Sverige|  Danmark|  Suomi

Etsimme sinua:

Jos olet kiinnostunut työskentelemään tehtävissä, joissa vaaditaan hyviä kädentaitoja ja kykyä työskennellä ryhmässä, hae Military Workin asentajaryhmään. Military Workin asentajana voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi työmaatyöntekijänä, puolustusalan tuotteiden kokoonpanijana tai yhteiskuntainfran asennustehtävissä. Joskus työ tuo eteen haasteita, mutta niitä pääset ratkomaan yhdessä muun tiimin kanssa, mikä varmistaa onnistumisen ja oppimisen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa alan koulutustaustaa. Meiltä löytyy sopivia tehtäviä niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin työntekijöille.

Vasta-alkaja?

Olet kiinnostunut uudesta työstä toimialalla, josta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta. Haluat työn, jossa pääset näkemään kättesi jäljen jokaisena työpäivänä. Tässä työssä onnistumiseen riittää oikea asenne!

Kokenut?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta kokoonpano- ja asennustöistä ja haet jo vaativampia työtehtäviä ja projekteja. Sinulla on hyvät valmiudet eri työkalujen käyttöön ja haluat kantaa vastuun oman työsi jäljestä.

Ammattilainen?

Sinulla on kyky ottaa vastuuta kokoonpano- ja asennusprojektien kokonaistoteutuksista. Olet erikoistunut yhteen tai useampaan osa-alueeseen aiempien kokemustesi turvin. Kykenet työskentelemään projektiesimiehenä ja neuvonantajana muille työntekijöille.

Missä: Koko Suomen alueella

Milloin: Jatkuva haku, hae nyt jos etsit töitä seuraavan vuoden aikana

Laajuus: Useimmiten kokoaikaisia tehtäviä, mutta haemme henkilöstöä myös osa-aikaisiin tehtäviin ja projektitoimeksiantoihin

Yleisasentajan tehtävät Military Workissa

Me Military Workilla haluamme tarjota sinulle tehtäviä pitkällä tähtäimellä ja kehittää osaamistasi matkan varrella. Voit esimerkiksi syventyä johonkin spesifiin toimialaan tai laajentaa osaamistasi toiveittesi mukaan. Asentajana työskentelet erikokoisissa tiimeissä urakoista ja asiakkaista riippuen. Voit hakea asentajatiimiimme ilman aikaisempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Me takaamme, että pääset työskentelemään kokeneiden tekijöiden kanssa ja oppimaan tarvittavat taidot työn kautta.