Sverige|  Danmark|  Suomi

Etsimme sinua:

Jos olet taitava teknistä tai mekaanista osaamista vaativissa tehtävissä, hae Military Workin tekniseen tiimiin. Työskentelet joko asiakkaamme tiloissa teknisenä asentajana tai voit liittyä huoltomekaanikkojen tiimiin, jolloin teet työtä monipuolisesti eri kohteissa. Meillä on eritasoisia tehtäviä sekä uraansa vasta aloitteleville tekniikasta kiinnostuneille henkilöille, että alan kokeneille konkareille.
Aikaisempi taustasi voi olla:
  • Vahva kiinnostus tekniikkaan ja hyvät kädentaidot
  • Esimerkiksi viestiaselajissa suoritettu varusmiespalvelus
  • Tekninen koulutus, esimerkiksi sähköasentaja tai automaatioasentaja

Vasta-alkaja?

Olet teknisesti lahjakas, ja kykenet työskentelemään itsenäisesti saatuasi ohjeet tehtävään. Olet luontaisesti kiinnostunut vianmäärityksestä, käyttöönotosta ja teknisestä ylläpidosta. Olet hankkinut kokemuksesi vahvan teknisen kiinnostuksen kautta.

Kokenut?

Kykenet työskentelemään itsenäisesti vianmääritystä, käyttöönottoja ja teknistä kunnossapitoa vaativissa tehtävissä yhdellä tai useammalla teknisellä erikoistumisalueella. Haluat työskennellä monipuolista osaamista vaativien tehtävien parissa ja kantaa vastuun omasta työstäsi. 

Ammattilainen?

Sinulla on kyky kantaa vastuuta kokonaisratkaisujen toteuttamisesta vianetsintää, käyttöönottoja ja teknistä kunnossapitoa vaativissa projekteissaSinulla on sekä vahvaa käytännön kokemusta että tietoa tekniikoiden kehittymisestä, ja kykenet työskentelemään esimerkiksi teknisen tuen tehtävissä. 

Missä: Koko Suomen alueella

Milloin: Jatkuva haku

Laajuus: Useimmiten kokoaikatyö, mutta haemme henkilöstöä myös osa-aikaisiin tehtäviin ja projektitoimeksiantoihin

Teknisen asentajan tehtävät Military Workissa

Me Military Workilla haluamme tarjota sinulle tehtäviä pitkällä tähtäimellä ja kehittää osaamistasi matkan varrella. Voit esimerkiksi syventyä johonkin spesifiin toimialaan tai laajentaa osaamistasi toiveittesi mukaan. Mekaanikkona/teknisenä asentajana työskentelet erikokoisissa tiimeissä tehtävistä ja asiakkaista riippuen.