Sverige|  Danmark|  Suomi

Etsimme sinua:
Jos osaat suunnitella, organisoida ja johtaa kokonaisuuksia, hae Military Workiin projektipäälliköksi.
Etsimme henkilöitä, joilla on kokemusta eri toimialojen projektipäällikkötehtävistä tai laaja-alaista projektijohtamisen osaamista.
Meillä on tarjolla eripituisia projekteja aina lyhyistä toimeksiannoista monivuotisiin hankkeisiin.

Vasta-alkaja?

Sinulla on luontainen kyky koordinoida ja organisoida toimintaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta projektipäällikkönä työskentelystä, mutta olet ehkä ollut mukana hanke- tai vapaaehtoistyössä järjestö- tai seuratoiminnassa.  Tärkeintä on määrätietoisuus ja halu pitää kiinni siitä, mitä on sovittu.

Kokenut?

Olet työskennellyt jonkin aikaa koordinoimista ja organisoimista vaativien tehtävien parissa, mutta haluat siirtyä askeleen eteenpäin kohti haastavampia ympäristöjä ja vaativampia projekteja. Olet tottunut kantamaan vastuuta ja toimimaan itsenäisesti.  Olet valmis johtamaan projekteja ilman muodollista henkilöstö- ja / tai budjettivastuuta.

Ammattilainen?

Olet kokenut projektipäällikkö, ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta yhdeltä tai useammalta toimialalta. Kokemuksesi avulla kannat vastuun vaativien projektien etenemisestä asetettuihin aikaraameihin ja budjetteihin sitoutuen. Johdat vankalla kokemuksella projektitiimejä ja muita sidosryhmiä ja olet hankkinut kannuksesi vaativien projektien läpivienneistä.

Missä: Koko Suomen alueella

Milloin: Jatkuva haku

Laajuus: Tehtävät ovat usein kokoaikaisia, mutta haemme henkilöstöä myös osa-aikaisin tehtäviin ja projektitoimeksiantoihin

Projektipäällikön tehtävät Military Workissa

Military Workin projektipäälliköt työskentelevät useimmiten puolustusalalla. Sinulle nimettävät projektit määritellään kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Joissakin projekteissa rooli on käytännönläheinen, suuremmissa hankkeissa budjetti- ja tulosvastuu ovat luonnollinen osa työtä.