Sverige|  Danmark|  Suomi

Etsimme sinua:

Jos olet taitava organisointia vaativissa tehtävissä tai esimerkiksi yrityksen kirjanpitoon liittyvissä asioissa, hae Military Workin toimistotiimiin. Meillä on tarjolla monipuolisia organisaatioiden hallintoon liittyviä tehtäviä asiakasyrityksissämme.
Näistä osaamisalueista ja kokemuksista on sinulle hyötyä:

– Olet aiemmin palvellut toimistotehtävissä
– Olet suorittanut ammatillisen koulutuksen soveltuvalla linjalla, esimerkiksi tradenomi, HR
– Olet hyvä tiedonhankinnassa
– Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä hallitset dokumentoinnin

Vasta-alkaja?

Olet kiinnostunut työskentelemään hallinnollisissa tehtävissä ja olet valmis laittamaan aikaa ja energiaa uusien järjestelmien käytön opetteluun. Olet vastuuntuntoinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti myös pidempiä jaksoja.

Kokenut?

Olet syventynyt yhteen tai useampaan hallinnolliseen erikoisalaan ja sinulla on kykyä ottaa vastuuta ja työskennellä kompleksisten kokonaisuuksien parissa. Sinulle on luontaista ongelmanratkaisuakykyä.

Ammattilainen?

Sinulla on kyky kantaa kokonaisvastuu hallinnollisista ratkaisuista. Kokemuksesi myötä osaat soveltaa tietoa monipuolisesti ja kykenet toimimaan mentorina tai asiantuntijana sekä kollegoille että esimiehille yhdellä tai useammalla erikoisosaamisalalla.

Missä: Koko Suomen alueella

Milloin: Jatkuva haku

Laajuus: Kokoaikaisia, osa-aikaisia tai projektiluontoisia tehtäviä

Hallintokoordinaattorin tehtävät Military Workissa

Haluamme kehittää osaamistasi pitkällä tähtäimellä ja tarjota sinulle osaamistasi vastaavia tehtäviä. Voit aloittaa avustavista tehtävistä ja edetä vaativampiin asiantuntijatehtäviin.