Sverige|  Danmark|  Suomi

Etsimme sinua:
Jos sinulla on puolustusalan johtamiskokemusta tai olet toiminut esimiehenä siviilityössäsi, tartu Military Workin tarjoamiin mahdollisuuksiin.
Työnjohtajana tai tiiminvetäjänä voit hyödyntää aiempaa kokemustasi esimerkiksi varusmiesjohtajana. Vaativammat tehtävät ovat puolestaan hyvää jatkumoa heille, jotka ovat jo uransa aikana toimineet sekä tulos- että henkilöstövastuullisissa rooleissa.

Vasta-alkaja?

Haluat oppia johtamaan samalla kun osallistut suorittavaan työhön tiimisi mukana.  Haluat kantaa vastuuta ja sinulla on luontaisia johtamisominaisuuksia. Haluat olla mukana työskentelemässä tiimisi kanssa ja kehittyä esimiehenä.

Kokenut?

Sinulla on jo aiempaa kokemusta  esimiestehtävissä työskentelystä. Olet kokenut ihmisten johtaja ja kykenet kantamaan vastuuta tulosvastuullisissa tehtävissä menestyen.  Olet esimies, jolla on näyttöjä menestyksekkäästä johtamisesta.

Ammattilainen?

Olet toiminut tulosvastuullisena yksikön tai toimialan johtajana. Sinulla on vankka kokemus budjetoinnista ja henkilöstövastuusta. Olet moniosaaja ja sinulla on laajaa kokemusta johtamisesta yrityksissä tai julkishallinnossa.

Missä: Koko Suomen alueella

Milloin: Jatkuva haku

Laajuus: Kokoaikaisia, osa-aikaisia tai projektiluontoisia tehtäviä

Esimiestehtävät Military Workissa

Military Workin johtamisen ammattilaiset työskentelevät pääosin puolustus- ja turvallisuusalojen palveluksessa.
Autamme sinua kehittymään johtajana tarjoamalla koulutusta ja osaamistasi vastaavia työmahdollisuuksia.