Sverige|  Danmark|  Suomi

Haluamme, että työskentely Military Workissa on palkitsevaa ja mielekästä

Arvostamme työntekijöissämme luotettavuutta, toimeenpanokykyä ja sitoutuneisuutta. Olemme ylpeitä voidessamme yhdessä luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja kantaessamme vastuuta yhteiskunnan turvallisuudesta.

Military Workin työntekijänä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi työskennellen eri tehtävissä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

jobba-hos-oss

Meillä kaveria ei jätetä

Ovatko yhteiset arvot ja yhteen hiileen puhaltaminen sinulle tärkeitä tekijöitä työyhteisössä? Haluatko olla mukana rakentamassa turvallista ja vakaata yhteiskuntaa?  Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, haluamme sinut mukaan joukkoomme. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Uskomme, että yhteenhitsautunut ja osaava tiimi laadukkaasti johdettuna on minkä tahansa organisaation menestyksen kulmakivi. Tapamme kehittää yhteishenkeä, osaamista ja laadukasta johtamista perustuu sotilastaustaamme. Tunnemme sotilastaustaisten henkilöiden osaamisen ja motivaatiotekijät, ja autamme heitä menestymään omassa työssään.

Military Workissa työskentelee laaja joukko yksilöitä eri tehtävissä. Yhteisenä nimittäjänä on tahto toimia yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisissä tehtävissä. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee kokoaikaisesti Military Workin palveluksessa, mutta meillä on myös osa-aikaisia tai projektiluontoisia tehtäviä tarjolla.

Henkilöstömme osaaminen ja toimeenpanokyky ovat erottuvimpia kilpailukykytekijöitämme.

Työntekijämme työskentelevät useimmissa tapauksissa jossakin oikealla luetelluista viidestä roolista. Voit joko hakea tiettyä avointa tehtävää meidän kauttamme tai varata ajan tapaamiseen, jossa käydään läpi sinun osaamistasi ja soveltuvuutta eri tehtäviin. Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Meillä pääset työskentelemään puolustus- ja turvallisuusalan sekä yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisen teollisuuden tehtävissä osana Service & Support-, Training Wing – tai Advisory -palveluitamme.

Urapolkusi Military Workissa voi alkaa jossakin seuraavista rooleista: yleisasentaja, tekninen asentaja, projektipäällikkö, hallintokoordinaattori tai esimies.

Montör_264x194
Tekniker_264x194
Projektledare_264x194
Administratör_264x194
Chef_264x194

Jos olet Puolustusvoimien kantahenkilökuntaan kuuluva henkilö, pyydämme tutustumaan oheiseen sivuun ennen hakemuksen lähettämistä.

Lue lisää meillä työskentelystä

Jere Nykänen

Jere aloitti tehtävässään vuorotyönjohtajana marraskuun 2019 lopulla puolen vuoden vuokratyösuhteessa, tavoitteena työllistyä tämän jälkeen asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi. Lue lisää Jeren kokemuksista Military Workilla työskentelystä!