Sverige|  Danmark|  Suomi

Turvallisuus on hyvän elämän perusta

Työskentelemme turvallisuuden edistämiseksi.

Vahvuuksiamme ovat kyky tuottaa täsmäosaamista turvallisuusalan eri tarpeisiin ja työskennellä käytännön turvallisuutta edistävissä tehtävissä sekä kyky kouluttaa ja kehittää yksilöitä ja organisaatioita paremman turvallisuustason saavuttamiseen.

Service and Support

Digitaalinen murros tuo mukanaan myös uusia turvallisuusuhkia. Työskentelemme ennakoivasti vähentääksemme riskiä tunkeutumisille tai onnettomuuksille. Palveluvalikoimaamme kuuluu ratkaisuja teknisten turvallisuusratkaisujen käyttöönoton suunnittelusta ja asennuksista kokonaisten turvallisuusorganisaatioin kokoamiseen ja käyttämiseen. Meillä on monipuolisia turvallisuusratkaisuja fyysisten ja digitaalisten ympäristön suojaamiseksi.

Hyvin varautunut ja oikealla osaamisella varustettu organisaatio ei säikähdä, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi. Kun mahdollisia poikkeustilanteita ja riskiskenaarioita varten on harjoiteltu etukäteen, onnistuu oikea toiminta kovassakin tilanteessa. Olemme turvallisuusalan koulutuskumppani, ja valikoimaamme kuuluu mm. peruskoulutusta ensiapuun liittyen, kursseja kriisinhallintaan liittyen sekä käytännön koulutuksia esimerkiksi korkean riskin maissa työskentelyyn valmistaen.

Sotilastaustamme myötä olemme tottuneita käsittelemään laajasti kaikkia turvallisuuteen liittyviä asioita ja tuottamaan turvallisuuden asiantuntijapalveluita asiakkaillemme.

Olemme erikoistuneet keräämään tietoa erilaisilla sensoreilla ja tarjoamaan tukemme organisaatioille eri turvallisuusjärjestelmien ja -prosessien kehittämiseksi.

UAS-palvelullamme kykenemme tarjoamaan mm. aluevalvonta- ja tiedonkeruupalveluita, joiden avulla tuotamme asiakkaillemme päätöksentekoon tarvittavia perusteita.