Sverige|  Danmark|  Suomi

Järjestelmistä ja strategioista käytännön toteutukseen

Luomme kestävyyttä yhteiskunnan toiminnan kannalta tärkeisiin toimintoihin.

Yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten toimintojen parissa työskentelevät asiakkaamme tarvitsevat turvallisuustietoisia, ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Kannamme vastuumme toimivan ja vakaan yhteiskunnan rakentamisessa.

Service and Support

Välitämme yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten toimintojen parissa työskenteleville asiakkaillemme turvallisuustietoisia, ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Me kannamme vastuumme taloissa, joissa rakennetaan toimivaa ja vakaata yhteiskuntaa.

Me tarjoamme  koulutusohjelmia henkilöstöjohtamiseen ja projektijohtamiseen yksilöille, tiimeille tai organisaation toiminnan mukaan räätälöitynä. Koulutuksella luomme asiakkaillemme kestävän ja vankan pohjan toiminnalle sekä esimiehille parempia edellytyksiä toimintaan myös poikkeustilanteissa.

Koulutamme toimijoita myös eri järjestelmiin, autamme asiakkaitamme valmistautumaan uuteen toimintaympäristöön siirtymiseen sekä annamme peruskoulutusta ensiapuun liittyen.

Tietoa keräämällä ja analysoimalla kykenemme tuottamaan tarvittavia päätöksentekoperusteita yhteiskunnan turvallisuuden ja toimintojen jatkuvuuden kannalta tärkeille toimijoille.

UAS-palvelussamme käytämme sensoreilla varustettuja lennokkeja suurien datamäärien keräämiseen. Kokeneet analyytikkomme purkavat ja käsittelevät tietomassat ja muodostavat niistä täsmällisiä päätöksentekoperusteita asiakkaamme tarpeiden mukaan.  Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa vastataksemme heidän jatkuvasti muuttuviin informaatiotarpeisiin.