Sverige|  Danmark|  Suomi

Military Work perustettiin vuonna 2012 Ruotsin Norrköpingissä. Halusimme olla mukana tukemassa Ruotsin Puolustusvoimia asevelvollisuusjärjestelmän muutoksessa ja samalla auttaa sotilastaustaisia osaajia löytämään mielekkäitä tehtäviä siviilityömarkkinoilta. Yhdistäessämme kokemuksemme rannikkojääkärien, laskuvarjojääkärien ja sotilastulkkien kiltatyöskentelystä heräsi idea sotilastaustaisten osaajien rekrytointiin keskittyvän yrityksen perustamisesta.

Military Workin asiakkaat arvostavat toimeenpanokykyisiä, luotettavia ja osaavia työntekijöitä. He luottavat kykyymme tunnistaa, varmentaa ja sanoittaa sotilastaustasta kumpuavaa osaamista ja kokemusta siviilityöelämän vahvuuksiksi.

Military Workin liikevaihto perustamisestamme lähtien (SEK).

Suomeen toimintomme laajenivat vuonna 2017 ja Tanskaan vuonna 2019. Olemme vakiinnuttaneet jalansijamme erityisesti puolustusalan asiantuntijoiden ja projektipäälliköiden rekrytoinneissa Suomessa, ja olemme laajentaneet toimintojamme myös yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisille teollisuudenaloille Suomessa.

Joulukuussa 2019 toteutetun organisaatiomuutoksen jäljiltä toimimme yhtenäisenä pohjoismaisena palveluntarjoajana. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa ja Suomen toimipisteemme sijaitsee Helsingissä.

Kompassi

Military Workin logo, kompassi, on kulkenut matkassamme ensimmäisestä strategiakokouksestamme lähtien. Siellä yksi yrityksemme perustajista, Jimmy Johansson, puhui intohimoisesti siitä, kuinka tärkeää yritystä rakentaessa on navigoida eteenpäin selkeillä arvoilla ollaksemme luotettava kumppani työntekijöillemme ja asiakkaillemme.

Hän kuvasi arvojamme tällä kompassilla, josta tuli myöhemmin tunnusmerkkimme. Kompassi on sotilaan työväline, joka toisaalta kuvastaa taustaamme, mutta on myös vertauskuva arvoillemme ja luotettavuudellemme.