Sverige|  Danmark|  Suomi

Military Work perustettiin, jotta voimme olla mukana luomassa turvallista yhteiskuntaa ja antaa panoksemme puolustusalan kehittämiseksi

Olemme puolustusalan toimijoiden tukena niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita, jotka perustuvat työntekijöidemme asiantuntemukseen ja monipuoliseen osaamiseen. Tämä osaaminen on sotilastaustan sekä siviilialan koulutuksen ja työkokemuksen muodostama summa. Vahvuutemme on syvällinen ja laaja-alainen puolustusalan osaaminen. Luomme asiakkaillemme lisäarvoa tuomalla heidän käyttöönsä sen kokemuksen ja osaamisen, jota olemme keränneet toimiessamme esimerkiksi järjestelmien loppukäyttäjinä sekä strategisen tason suunnittelijoina.

Service and Support

Tunnemme puolustusalan ja sen erityispiirteet. Henkilöstöllämme on kokemusta vaihtelevissa olosuhteissa työskentelystä ja tiukoista paikoista selviytymisestä. Suoriudumme meille annetuista tehtävistä kaikissa olosuhteissa.

Digitaalinen murros tuo mukanaan myös uusia turvallisuusuhkia. Työskentelemme ennakoivasti vähentääksemme riskiä tunkeutumisille tai onnettomuuksille. Palveluvalikoimaamme kuuluu ratkaisuja teknisten turvallisuusratkaisujen käyttöönoton suunnittelusta ja asennuksista kokonaisten turvallisuusorganisaatioin kokoamiseen ja käyttämiseen. Meillä on monipuolisia turvallisuusratkaisuja fyysisten ja digitaalisten ympäristön suojaamiseksi.

Nykyaikainen, toimiva arki on riippuvainen sähköstä, vedestä, logistiikasta ja yhteydenpitomahdollisuuksista. Näiden toimintojen rakentamista ja ylläpitämistä pidetään usein itsestäänselvyytenä. Me ymmärrämme näiden toimintojen jatkuvan saatavuuden tärkeyden.

Varmistamme, että asiakkaillamme on käytettävissä on turvallisuustietoisia ja mm. edistyneiden viestiverkkojen rakentamiseen, huoltotöiden projektijohtamiseen ja mastojen toimintaan liittyvien tehtävien suorittamiseen soveltuvia henkilöitä.