Sverige|  Danmark|  Suomi

Jatkuvan oppimisen asialla

Olemme vakuuttuneita siitä, että kärkiosaamisella varustettuja organisaatioita rakennetaan hyvällä harjoittelulla ja koulutuksilla. Kehitämme yksilöitä ja  ryhmiä sekä toimintatapoja käyttäen pedagogisia koulutustapoja. Suunnittelemme ja toteutamme harjoitukset ja koulutukset vastaamaan asiakkaittemme yksilöllisiä tarpeita.

Koulutus, harjoittelu ja koulutuksen tuki

Koulutuksissamme keskitytään johtamisen sekä yksilöiden ja tiimien kehittämiseen niistä näkökulmista, joita sotilastaustamme ja siihen liittyvä kokemus ja osaaminen ovat tuoneet mukanaan.

Autamme yksilöitä ja tiimejä kehittymään tarjoamalla jatkuvaa oppimista mahdollistavaa koulutusta eri osaamistasoille. Meillä on pitkä kokemus yksilöiden ja ryhmien kouluttamisesta sekä puolustusalalla käytetyistä menetelmistä ja järjestelmistä.

Jos kurssiluettelostamme ei löydy sellaisenaan sopivaa koulutusta, voimme aina räätälöidä koulutuksen vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Autamme myös asiakasorganisaatioidemme omia kouluttajia tai muita koulutuksista vastaavia henkilöitä kehittymään ja onnistumaan omassa työssään.

Projektijohtaminen

Koulutamme projektipäälliköitä suoriutumaan yhä vaativimmista projekteista. Autamme myös uransa alkuvaiheessa olevia, projektijohtamisesta kiinnostuneita henkilöitä löytämään oikeita työkaluja työhönsä.

Johtaminen

Koulutamme esimiehiä kehittymään paremmiksi johtajiksi. Koulutuksemme perustuvat niihin kokemuksiin, periaatteisiin ja metodeihin (mm. syväjohtaminen), joihin myös puolustusvoimien nykyaikainen johtamiskoulutus perustuu.

Tiimien kehittäminen

Me koulutamme ja toteutamme harjoituksia tiimityöskentelyn ja tiimien suorituskyvyn parantamiseksi.

Koulutuksen tuki

Tuemme organisaatioiden omaa koulutus- ja harjoitustoimintaa auttamalla harjoitusten suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa. Koulutamme myös organisaatioiden omaa koulutushenkilöstöä kehittymään kouluttajina.

UAS

Tarjoamme koulutusta UAS-operaatioiden suunnitteluun ja lentoturvallisuuteen liittyen sekä toteutamme lentotoimintaa ja laitteiston kunnossapitoon liittyvää toimintaa. Koulutamme organisaatioita käyttämään lennokkeja tehokkaasti omassa toiminnassaan.

Räätälöidyt koulutukset

Suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaittemme tarpeiden mukaan

Valmistelevat koulutukset ja perehdytys

Toteutamme tehtävään valmistavia koulutuksia organisaatioille ja yksilöille, jotka ovat esimerkiksi valmistautumassa korkean riskin ympäristöissä suoritettaviin tehtäviin tai vierailuihin.

Palveluita yhteiskunnan hyväksi

Military Work on pohjoismainen palveluntarjoaja, joka palvelee yhteiskunnan toimintojen kannalta kriittisiä toimijoita ja toimintoja. Asiakkaamme lukeutuvat pääasiassa puolustus- ja turvallisuusaloilla sekä yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä teollisuudenaloilla. 

Puolustus

Me koulutamme ja kehitämme yksilöitä ja esimiehiä Training Wing-yksikössämme. Kaikilla kouluttajillamme on pitkä kokemus kouluttamisesta omilla erityisosaamisaloillaan. Heidän taustansa puolustusalan eri tasoilta antaa meille mahdollisuuden palvella laadukkaasti ja toteuttaa koulutuksia mm. kokonaisturvallisuuteen ja puolustusalan spesifeihin tarpeisiin vastaten. Yksi suosituimmista koulutuksistamme on puolustusalan täsmällisiin tarpeisiin keskittyvä projektipäällikkökoulutus.

Turvallisuus

Hyvin varautunut ja oikealla osaamisella varustettu organisaatio ei säikähdä, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi. Kun mahdollisia poikkeustilanteita ja riskiskenaarioita varten on harjoiteltu etukäteen, onnistuu oikea toiminta kovassakin tilanteessa. Olemme turvallisuusalan koulutuskumppani, ja valikoimaamme kuuluu mm. kursseja kriisinhallintaan liittyen sekä käytännön koulutuksia esimerkiksi korkean riskin maissa työskentelyyn valmistaen.

Teollisuus

Hyvän johtamisen arvo organisaatioissa on mittaamatonta. Me tarjoamme  koulutusohjelmia henkilöstöjohtamiseen ja projektijohtamiseen yksilöille, tiimeille tai organisaation toiminnan mukaan räätälöitynä. Koulutuksella luomme asiakkaillemme kestävän ja vankan pohjan toiminnalle sekä esimiehille parempia edellytyksiä toimintaan myös poikkeustilanteissa.

Koulutamme toimijoita myös eri järjestelmiin sekä autamme asiakkaitamme valmistautumaan uuteen toimintaympäristöön siirtymiseen.

Haluatko tietää lisää?

Varaa puhelintapaaminen johtamisen asiantuntijan kanssa ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.