Sverige|  Danmark|  Suomi

Haluamme ratkaista meille annetut haasteet

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita ja ratkaisuehdotuksia liiketoiminnan eri osa-alueilla, keskittyen erityisesti oikean osaamisen tunnistamiseen ja rekrytointiin. Ongelmanratkaisukyvyllemme, asiantuntijuudellemme ja luotettavuudellemme on osoitettu olevan kysyntää sekä pohjoismaisessa että kansainvälisessä ympäristössä toimivissa yrityksissä.

Service and Support

Olemme erikoistuneita kenttäpalveluiden, johtamisen ja hallinnon tehtävien suorittamiseen

Kenttäpalvelumme vastaa mm. kaluston ja järjestelmien asennuksiin, korjauksiin, huoltoon ja ylläpitoon liittyvistä tehtävistä kenttäolosuhteissa.

Tarjoamme osaamista myös hallinnollisiin tehtäviin. Voit ulkoistaa organisaatiosi hallinnon meille tai käyttää asiantuntijoitamme tarpeesi mukaan.

Tarjoamme apuamme myös prosessien tai henkilöstön johtamiseen.

Asennukset

Toteutamme teknisten järjestelmien valmistelu- ja asennustehtäviä kenttäolosuhteissa.

Huolto ja ylläpito

Hoidamme laitteiden ja kiinteiden asennusten ylläpitoon ja huoltoon liittyvät toimenpiteet maasto-olosuhteissa.

Henkilöstöhallinto ja johtaminen

Voit ulkoistaa organisaation hallinnollisia osia meille tai käyttää asiantuntijoitamme tarpeen mukaan.

Toteutamme rekrytointitoimeksiannot ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Erikoispalvelut

Työsukeltaminen, korkeissa paikoissa (mm. mastot) tehtävä työ, UAS-operaatiot (Unmanned aircraft system) ja erilaiset turvaluokitellut tehtävät ovat esimerkkejä toiminnasta, joita erikoiskoulutetut työntekijämme toteuttavat.

Tarjoamme yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

Military Work on pohjoismainen palveluntarjoaja, jonka palvelut keskittyvät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisiin toimialoihin ja toimintoihin. Asiakkaamme toimivat puolustus- ja turvallisuustoimialoilla sekä yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisessä teollisuudessa.

Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. 

Puolustus

Tunnemme puolustusalan läpikotaisin. Henkilöstöllämme on kokemusta erilaisissa olosuhteissa työskentelystä ja tiukoista paikoista selviytymisestä. Suoriudumme meille annetuista tehtävistä kaikissa olosuhteissa. Meiltä löydät  mm. alan erityispiirteitä ymmärtäviä kokoonpano-, tuotanto- ja huoltotyöntekijöitä, projektipäälliköitä sekä asiantuntijoita.

Turvallisuus

Digitaalinen murros tuo mukanaan myös uusia turvallisuusuhkia. Työskentelemme ennakoivasti vähentääksemme riskiä tunkeutumisille tai onnettomuuksille. Palveluvalikoimaamme kuuluu ratkaisuja teknisten turvallisuusratkaisujen käyttöönoton suunnittelusta ja asennuksista kokonaisten turvallisuusorganisaatioin kokoamiseen ja käyttämiseen. Tarjoamme monipuolisia turvallisuusratkaisuja fyysisten ja digitaalisten ympäristön suojaamiseksi.

Teollisuus

Nykyaikainen, toimiva arki on riippuvainen mm. sähköstä, vedestä, logistiikasta ja yhteydenpitomahdollisuuksista. Näiden toimintojen rakentamista ja ylläpitämistä pidetään usein itsestäänselvyytenä.

Varmistamme, että asiakkaillamme on käytettävissä esimerkiksi edistyneiden viestiverkkojen rakentamiseen, huoltotöiden projektijohtamiseen ja mastojen toimintaan liittyvien tehtävien suorittamiseen soveltuvia henkilöitä.

Haluatko tietää lisää?

Varaa aika asiakkuuspäällikkömme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.