Sverige|  Danmark|  Suomi

Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta

Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta (Business Continuity Management, BCM) on osa organisaatioiden kriisinhallintaa. Me autamme asiakkaitamme tunnistamaan ja käsittelemään liiketoiminnan riskejä ja luomaan tämän tiedon perusteella liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelman.

Jatkumo-palvelumme on liiketoiminnan jatkuvuuden harjoittelupalvelu.

Palvelun avulla päättäjät saavat varmuuden nykyisen jatkuvuussuunnitelmansa toimivuudesta ja tunnistavat paremmin riskit sekä suunnitelmansa kehityskohteet.

Jatkumon perustoimitus sisältää seuraavat kokonaisuudet:

VAIHE 1: ESIARVIO
Asiantuntijamme perehtyvät yrityksenne/organisaationne nykyiseen jatkuvuussuunnitelmaan ja arvioivat sen ennen harjoitusta

VAIHE 2: OHJATTU HARJOITUS
Asiantuntijamme johtavat harjoitus- ja simulaatiokokonaisuuden, jonka kesto on n. 2-3h

VAIHE 3: RAPORTOINTI & PALAUTE
Harjoituksen jälkeen asiantuntijamme antavat dokumentoidun yhteenvetoraportin ja suositukset jatkotoimenpiteistä

QRA –  Quick Risk Assessment

Aloitamme aina asiakaskohtaisen tilannekuvan luomisen tekemällä ns. pika-analyysin (Quick Risk Assessment, QRA) ensimmäisen päivän aikana. Yksi päivä riittää tämän analyysin luomiseen, sillä käytössämme on iso valikoima eri riskienkartoitustyökaluja. Kykenemme tunnistamaan merkittävimmät riskit nopeasti ilman, että meidän tarvitsee sukeltaa liiketoiminnan kannalta salaiseen tietoon. Saat meiltä perusteet riskienhallinnan kehittämiseksi.

Hyvä päätöksenteko vaatii oikeat perusteet

Haluatko nostaa organisaatiosi liiketoiminnan seuraavalle tasolle tai ratkaista akuutin ongelman? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Asiantuntijoidemme tuottamat analyysit toimivat pohjana päätöksentekoperusteiden luomiselle.