Sverige|  Danmark|  Suomi

Olemme sitoutuneet tukemaan yhteiskuntamme kehitystä. Palvelumme on rakennettu vastaamaan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten organisaatioiden tarpeita niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Service and Support

Service and support -palvelumme on luotu ratkomaan asiakkaittemme ongelmia. Oikeaa osaamista ja hyvää yhteistyötä tarvitaan yhteiskunnan kriittisten toimintojen varmistamiseksi. Autamme asiakkaitamme kotimaan markkinoilla  sekä kansainvälisissä projekteissa.

Koulutusorganisaatiomme on rakennettu kehittämään yksilöitä, ryhmiä ja toimintatapoja. Olemme vakuuttuneita siitä, että oikein toteutettu koulutus ja jatkuvan oppimisen varmistaminen ovat kilpailukykyisten organisaatioiden rakennusaineita.

Asiantuntijoidemme tuottaman tiedon perusteella luomme oikeita päätöksentekoperusteita asiakkaillemme. Tunnistamme organisaatioiden kehityskohteet sekä varmistamme hyvät päätöksentekoedellytykset.

Palvelumallit

Professional Services

Toimitamme oikeaa osaamista asiakkaillemme. Toimitusmalli voi olla jatkuva tai määritelty yksittäisen lyhytaikaisen tarpeen mukaan.

Managed Services

Otamme kokonaisvastuun ennalta määritellystä asiakkaan liiketoiminnan osasta. Ratkaisut räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Products

Tuotteitamme (mm. Jatkumo, QRA) voidaan käyttää sellaisenaan monipuolisesti eri toimialoilla.

Henkilöstömme

Työntekijämme ovat tulosorientoituneita, ongelmanratkaisukykyisiä ja tottuneita työskentelemään haastavissakin olosuhteissa. Työntekijämme sopeutuvat uusiin tilanteisiin ja ympäristöihin nopeasti, sekä kykenevät toteuttamaan heille annetun tehtävän tehokkaasti ja laadukkaasti.  

Työntekijöidemme kykyjä, osaamista ja suoriutumista on harjoitettu ja testattu säännöllisesti sekä kotimaassa että ulkomailla. Yhteisen kokemus- ja arvopohjan myötä tiedämme myös, kuinka johdamme, kehitämme ja motivoimme työntekijöitämme uuden oppimiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tämä takaa korkean suorituskyvyn nyt ja tulevaisuudessa.

Haluatko tietää lisää?

Varaa tapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa.